KUCHNIA ITALIA

Menu

MENU SEZONOWE
RIBOLLITA
28 zł

Gęsta toskańska zupa z fasolą, warzywami okopowymi, jarmużem, dynią oraz serem Grana Padano z grzankami.

INSALATA di ZUCCA
47 zł

Sałatka z pieczonĄ dynią, marynowanym burakiem, musem z sera Feta, podsuszanymi pomidorkami Datterini, chipsami z jarmużu, prażonymi pestkami dyni i owocem granatu. Całość podana z chrupiącym pieczywem.

RAGU di CINGHIALE
55 zł

Makaron pappardelle z aromatycznym mięsnym sosem z dzika przyrządzanym z dodatkiem czerwonego wina i warzyw. Całość posypana serem Grana Padano.

RISOTTO di ZUCCA
48 zł

Kremowe risotto z dodatkiem serka Mascarpone, grillowanej dyni, bergamotki, sera Gorgonzola, oraz owocu granatu.

Close
Close