PRZYSTAWKI
KREWETKI AGLIO e OLIO
52 zł

podsmażane na oliwie z oliwek z czosnkiem i peperoncino krewetki black tiger podane na sałatach z pomidorkami cherry oraz pieczywem czosnkowym

CARPACCIO di MANZO
46 zł

cienkie plastry polędwicy wołowej podane na rukoli z krojonymi pieczarkami, pomidorkami cherry, kaparami, oliwą truflową, serem grana padano oraz grzanką czosnkową

VITELLO TONNATO
46 zł

gotowana cielęcina podana na zimno z sosem tuńczykowym oraz grzanką czosnkową

BRUSCHETTA
25 zł

salsa ze świeżych pomidorów na pszennej grzance z pesto bazyliowym

PIECZYWO CZOSNKOWE
20 zł

chrupiące pszenne grzanki z masłem czosnkowym

FOCACCIA
25 zł

klasyczna włoska focaccia z oliwą z oliwek, solą morską i świeżym rozmarynem

BURRATA di PISTACHIO
35 zł

ser burrata podany na rukoli z prażoną cebulką, orzechami pistacjowymi oraz kremem balsamico i oliwą truflową