MIĘSA, RYBY I OWOCE MORZA

FILETTO di MANZO
130 złStek z polędwicy wołowej podany z frytkami, kompozycją sałat z sosem vinaigrette oraz sosem barbecue i sosem pieprzowym.

COSTOLETTE di AGNELLO
120 złGrillowany comber z jagnięciny nowozelandzkiej podany z frytkami, kompozycją sałat z sosem vinaigrette lub grillowanymi warzywami oraz sosem barbecue i sosem pieprzowym.

GUANCIA di MANZO
69 złDługo duszony polik wołowy z sosem demi glace podany z puree ziemniaczanym oraz buraczkami na ciepło.

TOMAHAWK di MAIALE
66 złMarynowany schab z kością żebrową z grilla podany na gorącym kamieniu z frytkami, kompozycją sałat z sosem vinaigrette lub grillowanymi warzywami oraz z sosem barbecue i sosem pieprzowym.

de VOLAILLE
59 złSoczysty filet z kurczaka a'la de Volaille w chrupiącej panierce nadziewany masłem i natką pietruszki podany z frytkami oraz surówką z młodej kapusty lub grillowanymi warzywami.

POLPO alla GRIGLIA
88 złDwie grillowane macki ośmiornicy podane na sałatach z rukolą, pomidorkami koktajlowymi, chili, sosem pieprzowym oraz chrupiącym pieczywem czosnkowym.

FARFALA SALMONE
69 złGrillowany filet z łososia MOWI podany ze szpinakiem oraz kuskusem perłowym z sosem z pomidorów San Marzano.

GAMBERI AGLIO e OLIO
59 złKrewetki black tiger podsmażane na oliwie z oliwek ze świeżym czosnkiem i chili podane na sałatach z rukolą, pomidorkami koktajlowymi oraz chrupiącym pieczywem czosnkowym.