MIĘSA, RYBY I OWOCE MORZA
FILETTO di MANZO
130 zł

Stek z polędwicy wołowej podany z frytkami, kompozycją sałat z sosem vinaigrette oraz sosem barbecue i sosem pieprzowym.

COSTOLETTE di AGNELLO
120 zł

Grillowany comber z jagnięciny nowozelandzkiej podany z frytkami, kompozycją sałat z sosem vinaigrette lub grillowanymi warzywami oraz sosem barbecue i sosem pieprzowym.

GUANCIA di MANZO
69 zł

Długo duszony polik wołowy z sosem demi glace podany z puree ziemniaczanym oraz buraczkami na ciepło.

TOMAHAWK di MAIALE
66 zł

Marynowany schab z kością żebrową z grilla podany na gorącym kamieniu z frytkami, kompozycją sałat z sosem vinaigrette lub grillowanymi warzywami oraz z sosem barbecue i sosem pieprzowym.

de VOLAILLE
59 zł

Soczysty filet z kurczaka a'la de Volaille w chrupiącej panierce nadziewany masłem i natką pietruszki podany z frytkami oraz surówką z młodej kapusty lub grillowanymi warzywami.

POLPO alla GRIGLIA
88 zł

Dwie grillowane macki ośmiornicy podane na sałatach z rukolą, pomidorkami koktajlowymi, chili, sosem pieprzowym oraz chrupiącym pieczywem czosnkowym.

FARFALA SALMONE
69 zł

Grillowany filet z łososia MOWI podany ze szpinakiem oraz kuskusem perłowym z sosem z pomidorów San Marzano.

GAMBERI AGLIO e OLIO
59 zł

Krewetki black tiger podsmażane na oliwie z oliwek ze świeżym czosnkiem i chili podane na sałatach z rukolą, pomidorkami koktajlowymi oraz chrupiącym pieczywem czosnkowym.