DANIA GŁÓWNE
FILETTO di MANZO e SPINACCI
130 zł

Stek z polędwicy wołowej podany z masłem czosnkowym, dzikim brokułem, frytkami, kremowym szpinakiem z Gorgonzolą oraz sosem barbecue i salsą paprykową z chili i limonką.

GUANCIA di MANZO
69 zł

Długo duszony polik wołowy z sosem demi glace podany z puree ziemniaczanym, buraczkami oraz chipsami z pietruszki i cebulkami w occie balsamicznym.

FILETTO di LAMBO con OSSO
59 zł

Soczysty grillowany schab z kością podany z masełkiem czosnkowym, puree ziemniaczanym ze świeżą gorczycą oraz słodko - kwaśną kapustą.

FILETTO di POLLO ai FUNGHI
59 zł

Grillowany filet z piersi kurczaka kukurydzianego przyrządzonego z musem grzybowym podany z puree ziemniaczanym ze szczypiorkiem duszoną kapustą oraz sosem na skrzydełkach.

FILETTO DIAVOLA
59 zł

Filet z kurczaka marynowany w ostrych przyprawach i ziołach podany na puree ziemniaczanym z grillowanymi warzywami oraz pikantnym sosem pomidorowym z ndują.

POLPO alla GRIGLIA
89 zł

Dwie grillowane macki ośmiornicy podawane z puree ziemniaczanym z ndują, fasolą edamame, dzikim brokułem, rukolą oraz salsą paprykową z limonką i chili.

PERSICO al FORNO
69 zł

Pieczony filet z okonia nilowego podany z puree ziemniaczanym i chipsami z topinamburu, grillowanymi warzywami z dzikim brokułem oraz sosem porowym na bazie pasty miso.

FARFALA SALMONE
69 zł

Filet z łososia podany na szpinaku z cytrusowym perłowym kuskusem oraz sosem pomidorowym z oliwkami i pesto.