DANIA GŁÓWNE
FILETTO di MANZO e SPINACCI
130 złStek z polędwicy wołowej podany z masłem czosnkowym, dzikim brokułem, frytkami, kremowym szpinakiem z Gorgonzolą oraz sosem barbecue i salsą paprykową z chili i limonką.
GUANCIA di MANZO
69 złDługo duszony polik wołowy z sosem demi glace podany z puree ziemniaczanym, buraczkami oraz chipsami z pietruszki i cebulkami w occie balsamicznym.
FILETTO di LAMBO con OSSO
59 złSoczysty grillowany schab z kością podany z masełkiem czosnkowym, puree ziemniaczanym ze świeżą gorczycą oraz słodko - kwaśną kapustą.
FILETTO di POLLO ai FUNGHI
59 złGrillowany filet z piersi kurczaka kukurydzianego przyrządzonego z musem grzybowym podany z puree ziemniaczanym ze szczypiorkiem duszoną kapustą oraz sosem na skrzydełkach.
FILETTO DIAVOLA
59 złFilet z kurczaka marynowany w ostrych przyprawach i ziołach podany na puree ziemniaczanym z grillowanymi warzywami oraz pikantnym sosem pomidorowym z ndują.
POLPO alla GRIGLIA
89 złDwie grillowane macki ośmiornicy podawane z puree ziemniaczanym z ndują, fasolą edamame, dzikim brokułem, rukolą oraz salsą paprykową z limonką i chili.
PERSICO al FORNO
69 złPieczony filet z okonia nilowego podany z puree ziemniaczanym i chipsami z topinamburu, grillowanymi warzywami z dzikim brokułem oraz sosem porowym na bazie pasty miso.
FARFALA SALMONE
69 złFilet z łososia podany na szpinaku z cytrusowym perłowym kuskusem oraz sosem pomidorowym z oliwkami i pesto.